A day in life, the story of me…

Month: december, 2012

Gott Nytt År 2013

Firade in det nya året vid slussen, blev en del bilder men fyrverkerierna som enligt uppgift skulle skjutas ut ifrån slussen uteblev. Det blev då att istället försöka få med skansens fyrverkerier på bild, ett annat objektiv på hade då varit att föredra då avståndet blev längre än planerat.

Skansen

Ett besök på skansen, det som lockade var spindelutställningen men inte var det då så mycket man kom åt att fota där. Trevlig dag var det ändå med mycket intressant att titta på.

Nyår närmar sig

Vi överlevde alla världens undergång, snopet för alla survivalists som grävde ner sig ute i skogen, undrar om någon av dom väntar därute än.. Snart väntar det nya året, kommer att bli ett helt fantastiskt år tror jag. Om inte annat får man väl göra det till det. Mycket spännande planer som skall förverkligas, mer […]

Adventsfyrverkerier

1a advent spenderades på trappan vid Uppsala slott, vackert fyrverkeri i sprakade färger, trevlig musik, helt perfekt sällskap. Kommer säkerligen att upplevas fler gånger. Det var iofs grymt kallt, men fördelarna övervägde lätt upp detta. Synd på jätte högtalaren mitt i fokus men annars en helt fantastisk kväll. Inväntar julen med spänning.

08an

Hej, Nyinflyttad i Stockholm, precis lagom bott in mig i mitt lilla krypin på Östermalm. Byggde en Ikea byrå igår på 3 timmar, tyckte det gick bra jag men tydligen får man inte ta så lång tid på sig. Hehe. Första dagen på jobbet igår gick finfint, på fredag blir det inflyttning i berget istället […]