Contact

Mitt namn är Cici Brodén, från början ifrån Borlänge, bor i Uppsala och jobbar i Stockholm. Började fotografera bara som en kul hobby, som nu har vuxit sig större och större. Det tar nu upp all min fritid och jag hittar ständigt på nya utmaningar.

På denna sida kommer jag att lägga upp lite bilder ifrån div resor och fotoprojekt samt olika motorsportstävlingar. Mycket rallyn blir det. Fotar det mesta, allt från stillheten i övergivna platser till nonstop action i motorsport. Har ni någon kul idé som ni skulle vilja förverkliga så hör av er, jag fotar det mesta, det skadar inte att fråga.

Använder för närvarande en Nikon D7200 som mitt främsta vapen, samt en D7100 och den lätta att ta med sig Panasonic GX7.
Utrustning är inte allt, men det underlättar en hel del om man har bra grejjer. Den utrustning jag har ger mig en flexibilitet att kunna få en bra bild oavsett vilken situation jag hamnar i. Jag planerar väldigt sällan i förväg, dels för att kunna se på saker med nya ögon, utifrån de förutsättningar man får på plats samt att man då ofta får idér man kanske inte annars hade fått.

I väskan:
Tamron 70-200mm f2.8 VC
Sigma 30mm f1.4
Tokina 11-16mm f2.8
Tamron 60mm f2.8 macro
Nikon 50mm 1.8
Panasonic 20mm 1.7
Olympus 45mm 1.8

Triopo GX-1027
B+W ND Filter
B+W Polfilter

Innehar SBF Media Licens samt Swemo Media Licens.

cici @ dragonezz . com