Nyår närmar sig

by Dragonezz

Vi överlevde alla världens undergång, snopet för alla survivalists som grävde ner sig ute i skogen, undrar om någon av dom väntar därute än..

Snart väntar det nya året, kommer att bli ett helt fantastiskt år tror jag. Om inte annat får man väl göra det till det.
Mycket spännande planer som skall förverkligas, mer än så säger jag inte. spar lite på den så länge ;)

Har gått helt fantastiskt på jobbet, iofs så förväntade jag mig inget annat, flyter på som vanligt.
Jobbade i mellandagarna nu är jag ledig fram till 7e ska bli skönt med lite ledigt, iofs så känns det som att jag varit ledig hur länge som helst redan, livet som arbetsnarkoman haha..

Vad har hänt sedan sist, jo .. julfest med jobbet, riktigt trevligt, fick träffa lite folk som man bara snackat med över icq / telefon tidigare. Kul att få ett ansikte till rösten och kunna snacka lite annat än jobb även fast det blev mycket sånt också. Lite blåmärken efter vansinnesfärd på vaxduk nedför backen i humlegården, ingen julfest utan krigsskador hehe.
Nej då det va grymt roligt och jag ser redan fram emot nästa.

Julafton hemma i Borlänge, mycket paket och umgänge med familjen, bror kom hem med sin familj och syrran kom förbi med sin. Riktigt trevligt.
Jag tycker att det kan komma hit lite folk hemifrån och hälsa på mig också, det finns plats på golvet, lovar hehe.

Nyårs planer finns, hoppas att det blir som man tänkt och att det kommer upp en del bra bilder här som resultat på detta.

Besökte skansen igår, bilder kommer.
Mysigt att vandra runt där, vädret hade dock kunnat vara lite bättre. Men när det blev mörkt och det lyste överallt och alla snö, då var det riktigt fint ändå.
Sedan halkade vi hemåt på isgatan som polerats extra fint då det lilla regn som föll under dagen frusit på.
Tack för en underbar dag.