Hoppa

by Dragonezz

Jag ska flytta, 1/12 beger jag mig till den nya lägenheten i Stockholm.

Börjar ”nya” jobbet 3/12. Jag ska jobba på HK i Kista istället för i Borlänge, så det känns skönt att ändå vara med samma folk på jobbet. Kanske inte riktigt då men det är ju ändå dom man har jobbat tillsammans med på ftg fast dom setat där borta och jag har setat här i Borlänge. Det kommer bli grymt spännande, lite ny omgivning och en del nya människor ändå. Det är lite som att kasta sig ut från en klippa utan säkerhetslina .. fast nu hade jag ett nät som fångade mig, jag har ju boende och jobb så då har jag så jag klarar mig. Kommer bli en Östermalms brud .. (lägenheten ligger där) hur är man då ? hm lär nog studera detta närmare… Kommer ta med mig den galna Borlänge-sjukan och smitta ner min omgivning med. Och med Cookiez vid min sida så blir det säkert inga problem. Hehe

Ska köpa mig en säng på vägen ner, sen lär jag ha mitt linneskåp för det finns ingen garderob, hur ska jag klara mig med alla mina kläder.. men kan bli lite kul att inreda mitt lilla rum ändå, har redan miljoner tankar på hur jag vill att det ska se ut. Måste börja packa snart känns lite stressigt har inte så många dagar på mig att fixa det här.

Gah!! :P