Fototur till Uppsala

by Dragonezz

Fototur till UppsalaVart en liten roadtrip med kizzen ner till Uppsala, den tog sig hela vägen utan några problem, iofs lossnade ena positionslyset när man körde lite fort.. Träffade min vän GRID och tog lite bilder. Åkte till ett litet ödetorp, som tyvärr hade brunnit/bränts ned men sidobyggnaden fungerade också för ändamålet.
Sedan en tur till ett ställe nere vid vattnet med STOOORA ekar, helt magiskt.. några hade fallit ihop och låg som stora skelett på marken, deras väldiga grenar höjde sig mot himlen likt benen på stora spindlar, riktiga monster träd. Lite kul att man kunde klättra in i ett och stå inne i trädet, lyckades få en nice bild på herrn i trädet.
Sen vart det lunch på Max en snabbis innan det bar av mot vad vi trodde hette Möklinta men som vart Morkarla när vi väl kom dit hehe. Där var vi till en gammal gruvbyggnad som stod i skogen, vart en del bilder där me, hade varit spännande om man hade vågat sig upp efter transportbandet upp i tornet men så modig var jag inte. På vägen dit såg vi någon slags hök som precis hade hittat lite lunch. På vägen hem såg vi rådjur, lyckades få en bild ”in action” innan de smet in i skogen. Mycket trevlig dag var det och mycket fiint å fota, träd stenar mossa förfall allt som jag gillar :D :D