A day in life, the story of me…

Month: augusti, 2014

Arlanda Bilfestival 2014

På vägen hem ifrån Fönstersprinten så kikade vi in på bilfestivalen vid Arlanda. Det var nästan slut och bilarna var på väg att åka i den karavan som skulle bege sig via ”Slingerbulten” till Café Rosenhill. Men ett par bilar lyckades fastna på bild ändå. Även Kalle Moraeus besökte festivalen.

Fönstersprinten Rimbo 2014

Första rallyt igen på rätt länge nu, men nu drog vi igång rallyhösten med fönstersprinten i Rimbo. Avslutades dock efter halva ss2 med en avåkning, som tur var så gick det ganska bra ändå.

Macro vid ödeladan

En förmiddag vid ödeladan innan regnet kom, det var fortfarande en del aktivitet i gräset.

Dop för Maximilian

I helgen var det dop för min härliga lilla brorson Max, om än något sent i livet men vad gör det. Min bror passade också på att förnya sitt äktenskap med Nathalie. En vacker dag, med många familjemedlemmar från alla sidor av släkten kom. Många kända men några man aldrig träffat förut.

Gårdsjö Älgpark

Ett besök på Gårdsjö Älgpark blev det i helgen, att få komma dessa stora djur så nära och dessutom klappa på dom. Helt fantastiskt.

Kalvar

Så enormt söta små kalvar, tjurar var de allihop.

Lennakatten

Tog en tur med cykeln idag, stannade till för att ta lite bilder på ångloket som kör Lennakatten.

Skogsbranden i Västmanland

Bilder från släckningen av den gigantiska skogsbranden, det flyger helikoptrar i skytteltrafik samt flygplan med vatten för att släcka. På ett ställe där vi åkte förbi så såg man delar av den utbrända skogen, allt är svart och dött. Tragiskt.

4×4 Festivalen Eksjö

Bilder ifrån årets 4×4 festival i Eksjö, fantastiskt väder och mycket bilar att titta på. Något för alla.