A day in life, the story of me…

Month: juni, 2014

I djungeln

Hittade ett trevligt ställe att testa ND filtren på, lite magisk plats och efter en stund så kom det en kräfta glidandes med strömmen i bäcken. Hade ingen aning om att det fanns kräftor i skogsbäckar ?!

Fåren

Stötte på några nyfikna får i en hage idag i skogen. Det tog inte lång stund innan flocken sprang fram till stängslet för att titta på vad det var för intressant som stod utanför och fotade.

Dyr rävbild

Midsommarafton tillbringades i björngömslet i Hälsingland, inte en enda björn såg vi på hela natten. Dock kom en räv på besök ett par gånger och ett par tranor spatserade omkring på myren under morgonen. På vägen därifrån såg vi en älg som stod och betade bland de färgglada lupinerna i dikeskanten. Ett berg bestegs och […]

Macrofoto Fullerö

Bilder ifrån en macrofotodag vid fulleröbackar, testade ringblixt för första gången. Tyckte att det fungerade förvånansvärt bra med den, och ljuset blev jämnt och inte allt för starkt.

Rally SM Kolsvasvängen 2014

Bilder ifrån SM och DM tävlingarna i Kolsva, en fantastisk dag med mycket action trots dammoln och grusregn.

Nationaldagen

Grattis Sverige på din dag. Nationaldagen en dag som firades av många, oavsett ras.

Macrofoto Morga hage

Bilder ifrån en mycket myggig macropromenad vid Morga Hage, trots att solen inte var framme så var det ändå en hel del insekter som var ute.

Bessemerträffen Hofors 2014

Bilder ifrån Bessemerträffen i Hofors, lite kul att besöka en annan förenings offroadträff. Lera fanns det gott om och det nyttjades väl av förarna, och några fick även bada ordentligt i lera.

Formula Offroad, Mysen Norge 2014

Bilder ifrån min första Norge tävling, tidigt på morgonen begav vi oss mot Norge och Mysen. En väldigt varm och dammig dag men kul.